Foamit-vaahtolasimurske on monipuolinen uusiomateriaali

Vaahtolasimurske on kevennys- ja eristemateriaali, jota voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa infra- ja talonrakentamisen rakenneratkaisuissa. Se on keräyslasista valmistettu murskevaihtoehto, joka alentaa rakennusprojektin kokonaiskustannuksia.

Foamit on markkinoiden kevyin murskemateriaali. Vaahtolasia on helppo käyttää ja sitä voidaan keveytensä ansiosta kuljettaa seitsenkertainen määrä kivimurskeeseen verrattuna. Foamit mahdollistaa nopeamman rakentamisprosessin: tarvitaan vähemmän työtä ja kalustoa, lisäksi toimitukset ovat nopeita, luotettavia ja vaivattomia. Lopputuloksena projektin kokonaiskustannukset laskevat.

Foamit valmistetaan puhdistetusta keräyslasista Suomessa. Valmistusprosessinsa ansiosta vaahtolasissa ei ole orgaanista ainesta. Vaahtolasi on luokiteltu A1-paloluokkaan ja sillä on hyvät vedenjohtavuusominaisuudet.

Vaahdotetun solurakenteen ansiosta vaahtolasimurskeen lämmöneristävyys on erinomainen. Vaahtolasimurskeen mukautuva asettuvuus ja kitkakulma takaavat tukevan alusrakenteen työmaalle.

YLÄ-, VÄLI- JA ALAPOHJAT

Rakennusten ylä-, väli- ja alapohjat, maanvaraiset alapohjat, märkätilojen kallistukset, tasakattojen kallistukset ja väestönsuojien päällisten täytöt.

VIERUSTÄYTÖT

Seinän ylkopuolinen lämmöneristys ja salaojitus, putkikaivannot ja routasuojaukset.

Foamit 20 -mursketta myydään myös piensäkeissä (50 l).

ALAPOHJIIN JA MAANRAKENTAMISEEN

Sopii monipuolisesti seinän ulkopuoliseen lämmöneristykseen, alapohjiin, salaojitukseen, väestönsuojien yläpohjiin, routasuojaukseen, piharakenteisiin ja perustuksiin.

TIERAKENTAMINEN JA PERUSTUKSET

Tiet, kadut, kevyen liikenteen väylät, rautatiet, satamat, piha-alueet, urheilukentät, putkikaivannot, tausta- ja alustäytöt, routasuojaukset ja talojen perustukset.

Pakkauskoko: suursäkki 1 m3. Yli 20 m3 erät voidaan toimittaa irtotoimituksena.

Vaahtolasimurskeen tiivistyvyys on infrarakentamisessa noin 10–25 % käyttökohteesta, käytetystä tärypainosta ja tiivistysajokerroista riippuen. Infrakohteiden tiivistämiseen suositellaan tela-ajoneuvoa tai vähintään 200 kg:n tärylevyä. Talonrakennuskohteiden tiivistämiseen suositellaan 70–100 kg:n tärylevyä. 70 kg tärylevyllä tiivistettäessä Foamit tiivistyy noin 5 %. Talojen sisäpuolisissa täytöissä Foamitia ei tarvitse tiivistää, jos kyseessä on rakenne, jonka päällä kulkee vain satunnainen kävelyliikenne. Tiivistämistä ei myöskään tarvita, jos Foamitia käytetään täyttönä eikä siltä vaadita kantavuutta.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous