Foamit-vaahtolasimurske on monipuolinen uusiomateriaali

Vaahtolasimurske on kevennys- ja eristemateriaali, jota voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa infra- ja talonrakentamisen rakenneratkaisuissa. Markkinoiden ainoa ekologisesti kestävä murskevaihtoehto Foamit alentaa rakennusprojektin kokonaiskustannuksia. Sen hiilijalanjälki on markkinoiden alhaisin (0,31 kg CO2/kg).

Foamit vaahtolasimurske tuotetaan käyttäen vihreää sähköä

Foamit on myös markkinoiden keveimpiä murskemateriaaleja. Materiaalia on helppo käyttää ja sitä voidaan keveytensä ansiosta kuljettaa seitsenkertainen määrä kivimurskeeseen verrattuna. Foamit mahdollistaa nopeamman rakentamisprosessin: tarvitaan vähemmän työtä ja kalustoa, lisäksi toimitukset ovat nopeita, luotettavia ja vaivattomia. Lopputuloksena projektin kokonaiskustannukset laskevat.

Foamit valmistetaan puhdistetusta keräyslasista Suomessa. Valmistusprosessinsa ansiosta vaahtolasissa ei ole orgaanista ainesta. Vaahtolasi on luokiteltu A1-paloluokkaan ja sillä on hyvät vedenjohtavuusominaisuudet.

Vaahdotetun solurakenteen ansiosta vaahtolasimurskeen lämmöneristävyys on erinomainen. Vaahtolasimurskeen mukautuva asettuvuus ja kitkakulma takaavat tukevan alusrakenteen työmaalle.

Pakkauskoko: suursäkki 1 m3. Yli 20 m3 erät voidaan toimittaa irtotoimituksena.

Vaahtolasimurskeen tiivistyvyys on 10–25 % riippuen käyttökohteesta, käytetystä tärypainosta ja tiivistysajokerroista. Infrakohteiden tiivistämiseen suositellaan tela-ajoneuvoa tai 200 kg:n tärylevyä. Talonrakennuskohteiden tiivistämiseen suositellaan 70-200 kg:n tärylevyä. 70 kg tärylevyllä tiivistettäessä Foamit tiivistyy noin 5-10 %. Foamitia ei tarvitse tiivistää, jos kyseessä on rakenne, jonka päällä kulkee vain satunnainen kävelyliikenne. Tiivistämistä ei myöskään tarvita, jos Foamitia käytetään täyttönä eikä siltä vaadita kantavuutta.

Ota yhteyttä