Foamit Groupin vastuullisuus- ja HSEQ-sitoumus

Foamit Groupin hallinto on hyväksynyt 16.8.2022 konsernin vastuullisuus- ja HSEQ-politiikan päivitetyt periaatteet. Vastuullisuus ulottuu meillä arvona ympäristöön, ihmisiin ja koko liiketoiminnan eettisyyteen.

Toimintamme pohjana ovat ISO-standardeihin perustuva johtamisjärjestelmä, jatkuva parantaminen sekä lainsäädännön ja sidosryhmien vaatimukset. Viestimme avoimesti työterveyteen ja -turvallisuuteen, laatuun, energiankäyttöön ja ympäristöön liittyvistä asioista ja edellytämme samaa kumppaneiltamme.

Työpaikkana pyrimme varmistamaan, että jokaisella on vastuu ja valmiudet huolehtia omasta ja muiden työntekijöiden sekä sidosryhmien turvallisuudesta. Sitoudumme ihmisoikeuksia kunnioittavaan työkulttuuriin.

Toimintamme, tuotteidemme ja palvelujemme laadun tulee täyttää asiakkaidemme vaatimukset ja tarpeet. Noudatamme soveltuvia lakeja ja säädöksiä kaikessa mitä teemme.

Ydinliiketoimintaamme on kiertotalous, joka säästää neitseellisiä luonnonvaroja ja pienentää tuotteiden hiilijalanjälkeä. Tähtäämme myös parhaaseen mahdolliseen energiatehokkuuteen sekä prosessiemme että kiinteistöjemme kehityksessä.

Lisätietoa Foamit Groupin vastuullisuudesta löydät osoitteista foamit.fi, uusioaines.com, hasopor.se ja glasopor.no.

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous