Väestönsuojan päällisen täyttö

Foamit toimii väestönsuojien päällisissä tuulettuvana korotuskerroksena. Vaahtolasimurske sopii erinomaisesti käytettäväksi korotuskerroksena, koska se on kantavaa ja sen asentaminen on nopeaa. Foamit voidaan asentaa ilman kävelyä helpottavia harkkoja, levyjä tai muita asennuksen aikaisia tukirakenteita. Kitkapintainen Foamit kantaa kävelyä tiivistämättömänäkin. Kitkapintaisuus on apuna myös valua asentaessa. Foamit ei karkaa valun alta vaan pysyy paikallaan mahdollistaen tasaisen valukerroksen.

Jättämällä pois asennuksen aikaiset tukirakenteet urakoitsija saavuttaa pienemmän työaika- sekä materiaalikustannuksen. Vähäisempi materiaalien määrä pienentää toimitusriskiä sekä vähentää toimittajien käyntimäärää työmaalla. Lyhyempi asennusaika lyhentää myös työvaiheen pituutta.

Asentaminen väestönsuojien päällisiin tehdään yleensä suurtehopuhaltajan toimesta tai tilaamalla Foamit-säkkejä rautakaupoista. Foamit on luokiteltu A1-paloluokkaan ja sillä on M1-luokitus. Se valmistetaan kierrätyslaseista, jotka eivät sisällä orgaanisia ainesosia tai rikkiä. Foamitilla on luokassaan alhainen hiilijalanjälki, ja se hyväksytään Joutsen-merkittyihin taloihin.

Lisätietoa rakentajille

Katso suunnitteluohjeet teknisen tuen sivulta
Lue lisää Foamit-tuotteista

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous