Foamit Group nimitti Norjaan uuden toimitusjohtajan

Truls Børresen (BBA, MBA) on nimitetty Partnera-konserniin kuuluvan Foamit Groupin norjalaisen tytäryhtiön Glasopor AS:n toimitusjohtajaksi ja Foamitin Norjan maajohtajaksi. Børresen aloittaa tehtävässä 1. toukokuuta 2022. Børresenista tulee samalla Foamit Groupin johtoryhmän jäsen. Foamit Group on lasinkierrätys- ja vaahtolasinvalmistusyhtiö, joka on yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa Euroopan johtava vaahtolasivalmistaja. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Børresen raportoi tehtävässään Foamit Groupin toimitusjohtajalle.

“Tämä on tärkeä, strateginen nimitys konsernille. Børresenilla on 20 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä, josta hän on yli 10 vuotta työskennellyt toimitusjohtajana. Børresenin valinta on kasvustrategiamme luonnollinen seuraava askel Foamit Groupin ostettua Glasoporin vuonna 2021. Børresenin myyntikokemus ja kaupallinen osaaminen auttavat meitä tavoitellessamme suurempia hankkeita Pohjoismaissa”, kertoo Kalle Härkönen, Foamit Group Oy:n toimitusjohtaja.

Børresenilla on vahva kokemus myynnistä ja brändien kehittämisestä rakennusteollisuudessa ja infrarakentamisessa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Lecan Norjan myynti- ja markkinointijohtajana.

“Minua kiehtovat Glasoporin ja Foamit Groupin tarina ja missio edistää kestävää kehitystä kiertotalouden keinoin. Lasia voi kierrättää lähes ikuisesti, mikä tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen materiaalin. Valmistamalla vaahtolasia kierrätetyn lasin puhdistusprosessissa syntyvästä pienimmästäkin lasimurskasta voimme auttaa asiakkaitamme pienentämään myös rakennusalan hiilijalanjälkeä. Haluan olla osa Foamitin menestystarinaa ja kasvua sekä mukana edistämässä kansainvälistä kiertotalousliiketoimintaa”, Truls Børresen kertoo.

Glasoporin nykyinen toimitusjohtaja Per Annar Lilleng toimii Glasoporin ohella lasi- ja metallipakkausten kierrätysyhtiö Sirkel AS:n toimitusjohtajana. Lilleng jatkaa tehtävässään Glasoporin toimitusjohtajana 30. huhtikuuta saakka.

“Haluan kiittää Per Annar Lillengiä hänen tekemästään kehitystyöstä Glasoporissa sekä hyvin sujuneesta integraatiovaiheesta yrityskaupan jälkeen. Hänen sitoutumisensa ja asiantuntemuksensa ansiosta saimme ostaa vankalle pohjalle rakennetun ja hyvässä kunnossa olevan yrityksen, jota on kehitetty pitkäjänteisesti, Härkönen jatkaa.

Lisätietoja antaa:

Foamit Group Oy
Kalle Härkönen, toimitusjohtaja
puh. +358 40 838 51 96
kalle.harkonen@uusioaines.com

Glasopor AS lyhyesti

Glasopor AS valmistaa infra- ja talonrakentamisessa eriste- ja kevennemateriaalina käytettävää vaahtolasia, joka on tehty kokonaan kierrätetyistä lasipakkauksista. Yhtiöllä on Norjassa kaksi tehdasta, jotka sijaitsevat Skjåkissa ja Fredrikstadissa. Hallinto, myynti ja markkinointi on keskitetty Osloon. Glasopor toimii yhteistyössä Sirkel Glass AS:n kanssa, joka on hyväksytty lasipakkausten palautusyhtiöksi Norjassa. Glasopor on osa Foamit Groupia. www.glasopor.no

Foamit Group lyhyesti

Foamit Group on lasinkierrätys- ja vaahtolasinvalmistusyhtiö, joka yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa muodostaa Euroopan johtavan vaahtolasivalmistajan. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Foamit Group on osa Partnera Oyj:tä. www.foamit.fi

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous