Haemme kesäharjoittelijaa

Uusioaines Oy edistää kiertotaloutta toteuttamalla ja kehittämällä vastuullista lasinkierrätystä. Keräämme ja vastaanotamme jätelasia, käsittelemme ja myymme sitä raaka-aineeksi teollisuuteen sekä valmistamme Foamit-vaahtolasimursketta infra- ja talonrakentamiseen. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme ovat Forssassa. Yrityksen palveluksessa on 35 työntekijää ja sen suurimmat omistajat ovat Partnera Oyj (63 %) ja Suomen Teollisuussijoitus Oy (32 %). Toimimme osana Foamit Groupia, jolla on tytäryhtiöt myös Ruotsissa ja Norjassa.

Nyt haemme joukkoomme vaahtolasitehtaalle Forssaan kesäharjoittelijaa toimimaan prosessityöntekijöiden kesälomasijaisena. Työssäsi pääset valmistamaan Foamit-vaahtolasimursketta, joka on monikäyttöinen kevennys- ja eristemateriaali vastuulliseen rakentamiseen.

Kesäharjoittelupaikka soveltuu alasta kiinnostuneille opiskelijoille. Työ on määräaikainen kolmivuorotyö, ja palkkaus määräytyy Infra-alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja rennon työpaikan, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisen tuotteen kanssa mukavassa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vaahtolasitehtaan tuotantopäällikkö Matti Anttonen, p. 050 5055970. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.2. mennessä osoitteeseen matti.anttonen@uusioaines.com.

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous