Ilkka Rekolainen Uusioaineksen lasinkierrätysliiketoiminnan johtoon

Uusioaines Oy:n lasinkierrätysliiketoimintaa johtaa nyt Ilkka Rekolainen, joka aloitti uudessa toimessaan elokuussa tittelillä Glass Business Category Manager. Aiemmin muun muassa pakkaustarviketukku Telpakissa ja Outotecissä työskennellyt Rekolainen kertoo, että häntä kiinnostivat Foamit Groupissa ja toimenkuvassa ennen kaikkea liiketoiminta kiertotalouden parissa.

”Tuntuu hienolta päästä konkreettisesti vaikuttamaan sekä kasvavan yrityksen toimintaan että kestävään kehitykseen ja jätelasin hyötykäyttöön. Odotan innolla, että pääsen antamaan oman panokseni yrityksen eteenpäin viemiseksi kannattavasti, kestävästi ja vastuullisesti.”

Rekolainen kannustaa esimerkiksi rakennusalan yrityksiä yhä aktiivisempaan ja kattavampaan rakennuslasien kierrättämiseen.

”Otamme mielellämme vastaan kaiken lasijätteen ja pyrimme jatkuvasti nostamaan vastaanotetun ja kierrätetyn lasin määrää. Jo tämän vuoden alkupuoliskolla Uusioaines kierrätti lasia peräti 8 % enemmän kuin edellisvuonna 2022. Kasvupotentiaalia kattavampaan kierrätykseen olisi etenkin rakennuspuolella. Tarjoamme erilaisten purku- ja saneerauskohteiden työmaille joustavia ratkaisuja, joiden avulla purkulasit saadaan fiksusti kierrätykseen ja uusien tuotteiden raaka-aineiksi.”

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous