Vierustäytöt

Foamit toimii piharakenteissa kevennyksenä ja routaeristeenä. Käsin asennettavat routaeristelevyt voidaan korvata konetyönä asennettavalla Foamitilla. Murske toimii tehokkaana kapillaarikatkona suojaten betonisokkelia maasta imeytyvältä kosteudelta. Hyvän vedenläpäisevyyden vuoksi Foamit on oikea valinta seinän vierustäyttöön. 

Foamit-vaahtolasimurske soveltuu erinomaisesti piharakenteisiin. Rakentaminen on helppoa ja nopeaa eikä vaadi erikoiskalustoa.

Foamitilla voidaan toteuttaa kaikki alemmat rakennekerrokset, joiden päälle tehdään kantava kerros ja kulutuskerros.

Foamit-rakennekerroksessa yhdistyy keveys, lämmöneristävyys ja kantavuus. Tämä tuo rakentajalle selviä säästöjä. Työaikaa säästyy, kun rakenteet voidaan toteuttaa samalla kertaa yhdellä materiaalilla. Materiaalisäästöjä syntyy, kun poisvietäviä ja työmaalle tuotavia raaka-ainemassoja on vähemmän.

Uudisrakentamista tehdään yhä useammin huonoille maapohjille, joilla tapahtuu painumista ja routimista. Aina ei oteta huomioon, että talon ulkopuoliset täytöt saattavat painaa yhtä paljon kuin pientalo. Painumien aiheuttaman rasituksen takia putkistot ja muut piharakenteet voivat vaurioitua. Tällaiset ongelmat on mahdollista estää huolellisella kevennysrakenteiden suunnittelulla ja oikeilla materiaalivalinnoilla.

Lisätietoa piharakentajille

Katso suunnitteluohjeet teknisen tuen sivulta
Lue lisää Foamit-tuotteista

Ota yhteyttä