Merkittävä vaahtolasitoimitus uuden sairaalan rakennustyömaalle Norjassa

Foamit Groupin Norjan tytäryhtiö Glasopor toimittaa 53 000 kuutiota vaahtolasimursketta uuden sairaalan rakennustyömaalle Drammenissa, Norjassa. Sairaalan kokonaispinta-ala on noin 122 000 neliömetriä. Vaahtolasimursketta käytetään kevennysmateriaalina sairaalan perustuksissa. Vaahtolasi toimitetaan pääosin kuluvan vuoden aikana.

Vaahtolasin erityisominaisuudet ovat eduksi kiinteistöille, joissa panostetaan vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Drammenin sairaalahankkeessa on tavoitteena vähentää hiilidioksidipäästöjä 25 % vastaaviin hankkeisiin verrattuna.

Vaahtolasimurske on markkinoiden kevyin rakeinen rakennusmateriaali. Se on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Ympäristön lisäksi tuotteen ominaisuudet säästävät kustannuksia, kuljetus- ja rakennusajat lyhenevät.

– Olemme iloisia tultuamme valituksi tärkeäksi toimittajaksi uudelle sairaalalle. Valinta todistaa, että strateginen työmme sen eteen, että vaahtolasimurskeesta muodostuu suositeltava raaka-aine vastuullisessa rakentamisessa, ottaa askelia eteenpäin. Sairaalaprojekti on merkittävä Foamit Groupin mittakaavassa, ja osoittaa, että meillä on mahdollisuuksia osallistua yhä suurempiin rakennushankkeisiin, toteaa Foamit Groupin toimitusjohtaja Kalle Härkönen.

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous