Uutta keveyttä pihasuunnitteluun ja rakentamiseen

Foamit-vaahtolasimurske on helppokäyttöinen, monipuolinen ja kestävä piha- ja maisemakohteiden rakennusaine. Kevyt ja kasautuva murske soveltuu erinomaisesti sekä oman kotipihan rakentamiseen ja kohentamiseen että vaativampienkin ulkoalueiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Foamit-vaahtolasimursketta on saatavana useassa eri raekoossa.

Ilmavan kevyt

Vaahtolasi on reilusti soraa ja sepeliä kevyempi vaihtoehto. Se kulkee vaivattomasti kaupasta kotipihalle, jossa sitä on helppo siirrellä ja käsitellä. Ammattikäytössä keveys säästää vaivaa ja energiaa suurtenkin murskemäärien kuljetuksessa.

Kätevästi kasautuva

Kulmikas raemuoto tekee murskeesta hyvin kasautuvaa ja helposti käsiteltävää pihoilla sekä rakennuskohteissa. Kasautuvuuden ansiosta siitä voi suunnitella ja muotoilla tarkalleen tarpeiden mukaisia rakenteita.

Monikäyttöinen

Foamitista saat kestävät perustukset kotipihan erityyppisiin penkereisiin, korotuksiin ja istutusalueisiin. Se soveltuu kevennysaineeksi myös pihateiden ja väylien rakenteisiin, maisemointiin ja laajempiin ulkoalueisiin.

Kevyt myös ympäristölle

Vaahtolasi on aito kiertotaloustuote, joka valmistetaan 99-puhdistetusta kierrätyslasista Suomessa. Tuotteella on alhainen hiilijalanjälki eikä se ei aiheuta haitallisia liukoisuuksia ympäristöön.

Jälleenmyynti kuluttajille

Carlson
Domus Classica
Hartman
K-Rauta
RTV
Siisti Piha
Simolin
Stark

Foamit-yritysmyynti

Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00–16.00
Myynti, tilaukset ja tarjoukset, laskutus
Puh. 050 432 5805, myynti@foamit.fi

Käyntiosoite: Teknobulevardi 3–5, 01530 Vantaa

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Ota yhteyttä

Kiinnostaako Foamit-vaahtolasi? Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous