Foamit soveltuu myös perinnerakentamiseen

Kotimainen Foamit-vaahtolasimurske tarjoaa kevenne- ja eristemateriaalina lukuisia etuja myös perinnerakentamisessa. Se sopii hyvin yhteen kestävän kehityksen periaatteiden kanssa, joissa suositaan puhtaita luonnonmateriaaleja ja vältetään haitallisia kemikaaleja.

Vaahtolasimurskeen hiilijalanjälki on luokassaan alhainen. Se valmistetaan 99-prosenttisesti kierrätyslasista ja soveltuu edelleen uudelleen käytettäväksi. Vaahtolasi ei aiheuta myrkyllisiä päästöjä sisäilmaan tai ympäristöön. Se kuuluu Nordic Ecolabel -tuotetietokantaan ja täyttää Joutsen-merkittyjen talojen sekä rakennusmateriaalien M1-päästöluokituskriteerit. 

Foamit on luokassaan markkinoiden kevyin materiaali, mistä on hyötyä kuljetuksissa, varastoinnissa ja käsittelyssä. Keveys vähentää myös kohteessa rakenteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Vaahtolasirakeiden hyvä kasautuvuus helpottaa sen käsittelyä projektin kaikissa vaiheissa. Työskentelyä tehostaa myös vahva kantavuus, jonka ansiosta murskeen päällä voi liikkua jo ennen tiivistämistä.

Perinnemestari kertoo ja opastaa

Perinnemestari on Hannu Rinteen pitkäaikainen projekti, jonka pohjana on rakkaus vanhoihin taloihin sekä niiden oikeanlaiseen kunnostamiseen ja ylläpitoon. Hän jakaa tähän liittyvää tietoa ja opastusta muun muassa verkkosivujen, televisiosarjan, kirjojen opetustyön ja luentojen muodossa. 

Ota yhteyttä

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous