Monikäyttöinen materiaali omakotirakentamiseen

Foamit-vaahtolasimurskeesta saat erinomaisen kevenne- ja eristemateriaalin omakotitalon rakentamiseen. Sen käyttökohteita ovat kaikki rakennusten perustamistavat, sisäpuoliset täytöt, kattorakenteet, tasakattoisten yläpohjien täytöt, tasavillakattojen kallistukset, routasuojaukset, pihakannet ja vierustäytöt.

Vaahtolasin ominaisuudet näkyvät merkittävinä etuina kuljetuksissa, varastoinnissa ja työmaalla. Se on luokassaan markkinoiden kevyin materiaali ja painaa vain viidesosan vastaavaan maa- ja kiviainesmäärään verrattuna. Tämä vähentää kohteessa rakenteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Foamitin käsittelyä eri vaiheissa helpottaa myös hyvä kasautuvuus. Kohteeseen tuotaessa se ei leviä ympäristöön vaan pysyy kasassa ilman erillisiä tukirakenteita. Vahva kantavuus puolestaan tehostaa projektin etenemistä, sillä murskeen päällä voi kävellä jo ennen tiivistämistä. Samalla se muodostaa kestävän valualustan esimerkiksi pintalaatoille.

Foamit on myös ympäristön kannalta fiksu valinta. Se valmistetaan puhdistetusta kierrätyslasista, sillä on luokkansa pienin hiilijalanjälki eikä se sisällä orgaanisia aineksia.

Foamit keventää osaltaan Godain ekotalojen hiilijalanjälkeä

Godain ekotalojen ympäristöystävällisyys varmistetaan harkituilla materiaalivalinnoilla. Perustuksissa käytetään kevennysaineena Foamit-vaahtolasimursketta, jonka etuna on keveyden, kasautuvuuden ja kantavuuden lisäksi markkinoiden pienin hiilijalanjälki.

Aiheeseen liittyvät caset

Talonrakentaminen

Vaahtolasista palamaton eristys kerrostalon yläpohjaan

  • Foamit-vaahtolasimurske on nopea asentaa puhaltamalla.
  • Asennustyö ei vaikuta muihin rakennustöihin, sillä materiaali siirtyy kohteeseen puhallusletkua pitkin.
  • Materiaalin hyvä kantokyky mahdollistaa liikkumisen yläpohjassa ilman erillisiä kulkusiltoja.

Lue lisää  

Talonrakentaminen

Peruskorjauksessa huomioitiin sisäilma ja akustiikka

  • Foamit valittiin Solo Sokos Hotel Torni Helsingin välipohjien täyttömateriaaliksi keveyden ja hyvän ilmaääneneristyksen vuoksi.
  • Foamitilla on M1-luokitus, ja se soveltuu joutsenmerkittyihin rakennuksiin.

Lue lisää  

Talonrakentaminen

Palamaton vaahtolasi tuo turvaa polttoaineen jakeluasemille

  • Polttoaineen jakeluasemien maanalaisten ilmatilojen täyttäminen Foamitilla pienentää räjähdysriskiä. Vaahtolasimursketta käytettiin myös Jyväskylän Keljon Prisman jakeluaseman uudistuksessa.
  • Foamitin paloluokka on A1, joka takaa paloturvallisuuden kaikissa käyttökohteissa.

Lue lisää  

Tee tilaus

Soita 050 432 5805 tai

Pyydä tarjous